Operatorul aerian elvețian Suiss a consemnat la sol flota sa de avioane Airbus A220

Operatorul aerian elvețian Suiss a consemnat la sol flota sa de avioane Airbus A220
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2019

Operatorul aerian elvețian Suiss a consemnat la sol flota sa de 29 de avioane Airbus A220, pentru verificarea motoarelor, în urma unor probleme la motor înregistrate de o aeronavă care efectua marți o cursă între Geneva și Londra, a anunțat compania, citată de publicația Blick, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Perpetoo, serviciu de car sharing, adaugă opțiunea de închiriere. Cât ar câștiga lunar proprietarii de mașini care renunță temporar la autovehicul CITEȘTE ȘI Perpetoo, serviciu de car sharing, adaugă opțiunea de închiriere. Cât ar câștiga lunar proprietarii de mașini care renunță temporar la autovehicul

“Swiss a decis să efectueze o inspecție a motoarelor flotei sale de avioane A220. Din acest motiv, toate avioanele A220 trebuie să treacă printr-o inspecție amănunțită” a declarat un purtător de cuvânt al companiei, citat de Blick.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că multe zboruri vor fi anulate, scrie News.ro.

Swiss nu a comentat imediat informația, dar un purtător de cuvânt al Airbus a spus că sprijină compania Swiss cu operațiunile sale zilnice, pentru a minimiza orice perturbare a activităților și că va susține orice investigație oficială.

viewscnt
Afla mai multe despre
suiss
airbus a220