Percheziții pentru date false privind accidente rutiere, în scop de despăgubiri

Percheziții pentru date false privind accidente rutiere, în scop de despăgubiri
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2021

Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, fac 17 percheziții la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acestea ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, pentru a obține despăgubiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”La data de 3 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 17 percheziții, dintre care 13 în județul Alba, 2 în județul Bihor și 2 în județul Suceava, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată”, anunță IGPR:

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2013 - 2020, cele 17 persoane vizate de anchetă ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, după ce ar fi declarat date false privind circumstanțele producerii unor accidente rutiere, în scopul obținerii de despăgubiri, scrie News.ro.

Pentru deschiderea dosarelor de daune, aceștia ar fi prezentat documente falsificate. 

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Prejudiciul cauzat în acest mod a fost estimat la 610.100 de lei.

La percheziții participă și polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale din Alba, precum și polițiști din Bihor și Suceava.

viewscnt
Afla mai multe despre
percheziti
accidente