Pod nou peste Siret

Pod nou peste Siret
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și construcția unui pod nou peste Siret, la Cosmești, județul Galați. Asocierea Operes - Cosedil SPA va realiza proiectul în valoare de aproape 113 milioane de lei fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform CNAIR, a fost desemnat câștigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect "Pod nou de la Cosmesti, peste Siret, pe DN24, km 7+620".

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

"Investiția constă în realizarea unui pod rutier nou peste râul Siret și a unui pasaj peste calea ferată pe un traseu diferit decât cel actual amplasat pe DN 24, Tișița - Tecuci - Bârlad - Vaslui - Crasna - Iași, în comuna Cosmești, județul Galați, fiind o variantă de ocolire a localității Cosmești", arată sursa citată.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Operes- Cosedil SPA, cu prețul de 112.987.773,00 lei fără TVA, scrie News.ro.

Durata contractului de proiectare și execuție este de 24 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi 120 de luni.

Contractul de achiziție publică va fi semnat în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea și avizarea contractului.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

"În cadrul proiectului sunt prevăzute și lucrări de reparații ale podului existent în vederea desfășurării traficului în condiții de siguranță în timpul execuției podului nou. După darea în circulație a podului nou partea carosabilă a podului existent va fi dezafectată, acesta urmând să rămână funcțional doar pentru calea ferată. De asemenea, acest proiect prevede amenajarea unui pasaj peste calea ferată Mărășești – Tecuci și construcția a 5,6 km de drum nou cu o viteză de proiectare de 80 km/h", mai arată CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
siret
cnair
pod