Podul Istoric peste Tisa întră în reparații, traficul între România și Ucraina fiind întrerupt pe timpul nopții

Podul Istoric peste Tisa întră în reparații, traficul între România și Ucraina fiind întrerupt pe timpul nopții
scris 8 sep 2017

Podul Istoric peste Tisa va intra în reparații, începând de luni, iar traficul între Sighetu Marmației (România) și Solotvino (Ucraina) va fi întrerupt pe timpul nopții.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, Primăria Sighetu Marmației a notificat Poliția de Frontieră că, începând de luni, se vor executa lucrări de reparații la Podul Istoric peste Tisa, care leagă Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației (România) de Punctul de Trecere a Frontierei Solotvino (Ucraina), scrie News.ro.

”Drept urmare, zilnic, traficul rutier și pietonal va fi întrerupt pe timpul nopții, numai între orele 22.00-05.00, pe toată durata executării lucrărilor”, ser arată în comunicat.

Piața de vehicule electrice crește puternic în Europa. Cele mai vândute modele sunt Renault Zoe, Nissan Leaf și BMW i3. Situația din România CITEȘTE ȘI Piața de vehicule electrice crește puternic în Europa. Cele mai vândute modele sunt Renault Zoe, Nissan Leaf și BMW i3. Situația din România

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei va ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră din Ucraina în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât pe timpul ridicării restricției controlul de frontieră să se desfășoare operativ și fluent.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul istoric peste tisa
ucraina
granita