Polițiștii anunță deja aglomerație pe Valea Prahovei vineri dimineață, după ce cu o zi în urmă coloana de mașini s-a întins pe zeci de kilometri

Polițiștii anunță deja aglomerație pe Valea Prahovei vineri dimineață, după ce cu o zi în urmă coloana de mașini s-a întins pe zeci de kilometri

Sursa foto: News.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2020

Polițiștii anunță deja aglomerație pe Valea Prahovei vineri dimineață, după ce cu o zi în urmă coloana de mașini s-a întins pe zeci de kilometri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Ploiești - Brașov, pe raza localității Comarnic, județul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între kilometrii 99 – 107, precum și în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 124 + 500 de metri, și, de asemenea, în același sens de deplasare, între kilometrii 130 și 131, pe raza stațiunii Bușteni”, anunță vineri dimineață Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului, scrie News.ro.

Airbus devine cel mai mare producător de avioane din lume pentru prima oară din 2011, devansând Boeing CITEȘTE ȘI Airbus devine cel mai mare producător de avioane din lume pentru prima oară din 2011, devansând Boeing

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, șoferii putând opta și pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploiești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Traficul a fost foarte aglomerat joi, pe Valea Prahovei, coloana de mașini întinzându-se pe zeci de kilometri pe DN1, între Câmpina și Sinaia.

Coada de mașini, pe sensul de urcare spre munte, începea în dreptul orașului Câmpina și se întindea până dincolo Sinaia. De asemenea, și varianta ocolitoare prin Breaza a fost aglomerată. Blocaje s-au înregistrat în Comarnic și în Bușteni. dar și pe centura orașului Sinaia.

viewscnt
Afla mai multe despre
aglomeratie
valea prahovei