Primăria Capitalei anunță reparații pe 165 de străzi

Primăria Capitalei anunță reparații pe 165 de străzi
scris 23 aug 2019

Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor, desfășoară în această perioadă reparații pe 165 de străzi, informează Biroul de presă al PMB prin intermediul unui comunicat.

Astfel, în baza acordurilor cadru încheiate cu asocierea SC Strabag & Straco SRL, se derulează lucrări de plombări și reparații străzi/trotuare pe 165 de străzi aflate în administrarea PMB, scrie Agerpres.

Șeful Ford Europe părăsește postul după numai 5 luni și pleacă în China pentru joint venture-ul cu Changan CITEȘTE ȘI Șeful Ford Europe părăsește postul după numai 5 luni și pleacă în China pentru joint venture-ul cu Changan

Este vorba despre: 56 de străzi în sectorul 1; 39 de străzi în sectorul 2; 34 de străzi în sectorul 3; 6 străzi în sectorul 4; 18 străzi în sectorul 5; 12 străzi în sectorul 6.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
reparatii strazi
primaria capitalei