Producătorul chinez de vehicule electrice Nio a suspendat producția din cauza impactului carantinei pentru Covid-19 asupra furnizorilor săi

Producătorul chinez de vehicule electrice Nio a suspendat producția din cauza impactului carantinei pentru Covid-19 asupra furnizorilor săi
scris 11 apr 2022

Producătorul chinez de vehicule electrice Nio a suspendat producția, după ce măsurile autorităților de a limita recenta creștere a cazurilor de Covid-19 în China au întrerupt operațiunile furnizorilor săi, transmite Reuters.

”Din martie, din motive legate de epidemie, partenerii furnizori ai companiei din mai multe locuri, inclusiv Jilin, Shanghai și Jiangsu, au suspendat producția unul după altul și încă nu și-au revenit. Din cauza impactului acestui fapt, Nio a fost nevoită să oprească producția de mașini”, a spus compania sâmbătă, în aplicația sa mobilă, scrie News.ro.

TAROM pune din nou pe masă la vânzare patru aeronave Boeing 737-300, dar acum \ CITEȘTE ȘI TAROM pune din nou pe masă la vânzare patru aeronave Boeing 737-300, dar acum "la preț promoțional"

Compania va amâna livrările de vehicule electrice către clienți și va lucra împreună cu furnizorii pentru a depune eforturi pentru reluarea operațiunilor, respectând în același timp restricțiile guvernamentale privind Covid, a adăugat acesta.

China a luat măsuri stricte de izolare pentru a limita răspândirea variantei extrem de contagioase Omicron în mai multe locuri, inclusiv provincia Jilin și Shanghai, unde se află fabricile producătorilor majori de piese auto și și ai unor producători auto.

Tesla a suspendat, de asemenea, producția la fabrica sa din Shanghai începând cu 28 martie, după ce orașul a început o carantină în două etape, care a fost ulterior extinsă în tot orașul.

Fabrica joint-venture a Volkswagen cu FAW Group din Changchun, capitala provinciei Jilin, este închisă de la jumătatea lunii martie, în timp ce fabrica sa din Shanghai cu SAIC Motor este închisă de la 1 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
nio
mașini electrice