Rechemare globală pentru Porsche Cayenne și Panamera. Mașinile pot pleca singure de pe loc

Rechemare globală pentru Porsche Cayenne și Panamera. Mașinile pot pleca singure de pe loc
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 iun 2019

Porsche va rechema un număr de peste 340.000 de automobile de top, Cayenne și Panamera, din cauza unor probleme ale transmisiei automate. Mașinile ar putea pleca de pe loc în timp ce sunt parcate.

Urmărește-ne și pe Google News

Constructorul de automobile premium Porsche a anunțat că demarează la nivel global o amplă rechemare pentru nu mai puțin de 340.000 de automobile Cayenne și Panamera. Este vorba despre mașinile Cayenne fabricate între 2003 - 2010 și Panamera produse între 2010 - 2016, numai că nu toate versiunile și echipările au această problemă. Porsche recomandă din acest motiv propietarilor să verifice seria șasiului (VIN) pe site-ul recall.porsche.com.

VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete

Problema acestor vehicule este legată de o conexiune fragilă, de plastic, dintre levierul schimbătorului de viteze și cutia de viteze, conexiune care se poate rupe, astfel că mașina va pleca singură de pe loc, chiar dacă este parcată, cu levierul în poziția P. Există riscul ca vehiculul să producă accidentări ale altor mașini sau pietonilor, chiar dacă nu se află nimeni la volan.

Potrivit informațiilor Porsche, aproximativ 100.000 de autovehicule rechemate sunt în SUA, fiind fabricate în 2002, în timp ce aproximativ 25.000 se află în Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
rechemare porsche
recall porsche cayenne
cayenne și panamera service
accident porsche