Renault a prezentat o gamă reînnoită la salonul auto de la Paris

Renault a prezentat o gamă reînnoită la salonul auto de la Paris
scris 29 sep 2016

Grupul francez Renault, care deține brandul românesc Dacia, a prezentat cinci modele noi la salonul auto de la Paris, printre care și noul model electric Renault ZOE, care va fi imediat disponibil spre vânzare, cu o nouă baterie care permite o autonomie de 400 de kilometri.

Renault ZOE este unul dintre cele mai bine vândute automobile electrice din Europa, iar autonomia de 400 de kilometri este una dintre cele mai mari pe plan global, pe segmentul său, scrie News.ro.

”Continuăm să facem eforturi în acele zone în care inovația contează cel mai mult pentru clienții Renault. Le ușurăm alegerea pentru o mașină electrică cu servicii conectate care să le intensifice experiența condusului. Este o prioritate pentru noi și pentru clienții ZOE”, a declarat președintele director general al grupului Renault, Carlos Ghosn.

Constructorul auto francez a afișat la Paris și noul Koleos, SUV-ul vârf de gamă al Renault, fiind prezentat pentru prima dată în Europa. Modelul va fi disponibil spre comercializare în Romania în prima jumătate a anului 2017.

Vicepreședintele grupului pe zona de design, Laurens van den Acker, a dezvăluit noul concept car Renault, Z32, care arată noua viziune de design a noilor modele Renault și investițiile în tehnologie.

Jaf la o bancă din Arad; un bărbat cu o cagulă pe față și cu un pistol a furat câteva teancuri de bancnote CITEȘTE ȘI Jaf la o bancă din Arad; un bărbat cu o cagulă pe față și cu un pistol a furat câteva teancuri de bancnote

Renault a lansat, în ultimii patru ani, patru vehicule electrice, 15 modele reînnoite și 11 modele complet noi. Fabrica Dacia din Mioveni, care fabrică modelele Logan (inclusiv versiunea MCV ), Sandero și Duster, are o producție anuală de aproape 350.000 de mașini.

Producția românească de autovehicule, realizată de Dacia și Ford, a scăzut în primele opt luni din acest an cu 6,5% față de aceeași perioadă din 2015, până la 240.005 de unități, pe fondul reducerii cererii la export, dar și de pe piața internă, arată datele publicate recent de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

viewscnt
Afla mai multe despre
renault