Renault face angajări în România. Compania caută peste 500 de ingineri

Renault face angajări în România. Compania caută peste 500 de ingineri
scris 25 mar 2016

Grupul Renault, care are 17.000 de angajați în România, scoate la concurs peste 500 de posturi, în București, Titu sau Mioveni, iar pentru a avea șanse de angajare, solicitanții trebuie să aibă o experiență de minimum doi ani în inginerie și să cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională, anunță compania.

Grupul Renault participă, pentru al nouălea an consecutiv, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, organizat, joi și vineri, în Capitală, unde recrutează peste 500 de specialiști pentru activitățile de inginerie, servicii sau fabricație, scrie News.ro

Cele mai multe angajări, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor, al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franța. Candidații trebuie să aibă o experiență de cel puțin doi ani în domeniul auto sau conex .

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare și studii de piață, unde studiile superioare tehnice sau economice sunt obligatorii.

Pentru activitatea de fabricație vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatiști și analiști calitate. Cei interesați trebuie să fie absolvenți de studii tehnice, în domeniul automatică și să aibă experiență în procesele de automatizare și în materie de calitate.

Sentințe în dosarul Microsoft: Ștefan \ CITEȘTE ȘI Sentințe în dosarul Microsoft: Ștefan "Pinalti" 3 ani de închisoare cu executare, Sandu și Cocoș 2 ani cu executare, Dumitru "Niro"- 1 an și jumătate cu suspendare. Plus 11 milioane euro confiscate

Producătorul scoate la concurs  și posturi în echipele activităților financiar și achiziții. Pentru acestea, sunt necesare  studii tehnice și economice, competențe de calcul, analiză și sinteză, dar și aptitudini de negociere.

Candidații pentru cele peste 500 de posturi trebuie să  cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoștințe avansate de MS Office, se arată în comunicatul de presă citat.

În plus, producătorul de mașini pune la dispoziția studenților din anii terminali și masteranzilor care își doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

În ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenți și masteranzi din țară s-au familiarizat cu domeniul auto în cadrul Renault România, iar 33% dintre aceștia au și fost angajați în urma stagiilor.

Români aflați în căutarea unui loc de muncă sunt aștetați, pe 25 si 26 martie, la Sala Palatului din București.

La eveniment și-au confirmat prezența peste 100 de companii care oferă mai mult de 5.000 de locuri de muncă în domenii precum IT, financiar-bancar, consultantă și audit.

Totodată, firmele au pregătit și o serie de evenimente unde vor fi prezentate ultimele noutăți în diferite domenii de activitate.

Mai mult, cei interesați pot învăța și cum să facă față unui interviu dificil sau cum să-și formuleze CV-ul.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
ingineri