Reprezentanții Aeroporturi București își reafirmă sprijinul pentru eliminarea transportului neautorizat de persoane

Reprezentanții Aeroporturi București își reafirmă sprijinul pentru eliminarea transportului neautorizat de persoane
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2018

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă București, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), a anunțat joi, după o întâlnire cu reprezentanții unor companii de taximetrie, că acordă sprijin autorităților competente în vederea eliminării transportului neautorizat de persoane în zona aeroportului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joi, a avut loc o întâlnire între reprezentanții mai multor companii de taximetrie din București și cei ai CNAB, scrie News.ro.

Discuțiile au avut loc în contextul în care mai mulți taximetriști au refuzat să mai onoreze comenzi primite în aeroportul Henri Coandă, protestând față de ”concurența neloială”.

Orașul Hamburg a introdus primele interdicții pentru mașinile diesel. Interdicție în centrul orașului CITEȘTE ȘI Orașul Hamburg a introdus primele interdicții pentru mașinile diesel. Interdicție în centrul orașului

”CNAB și-a reafirmat întreaga susținere pentru aplicarea Legii 38/2003, în litera și spiritul acesteia, în perimetrul Aeroportului Internațional Henri Coandă București”, se arată în comunicatul publicat joi.

CNAB a anunțat că va acorda, în continuare, sprijin autorităților competente în vederea eliminării transportului neautorizat de persoane în zona aeroportului.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi bucuresti
transport persoane