Restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, în perioada vacanței de Rusalii

Restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, în perioada vacanței de Rusalii
scris 2 iun 2017

Circulația autovehiculelor de mare tonaj va fi restrictționată pe teritoriul Ungariei începând de sâmbătă seară și până luni seară, măsura fiind luată de autoritățile ungare întrucât în această perioadă credincioșii catolici și ortodocși sărbătoresc Rusaliile, anunță Poliția de Frontieră.

Potrivit sursei citate, autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Artand, că în perioada 3 iunie, ora 23.00 (ora României) - 5 iunie, ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. În această perioadă, șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice, scrie News.ro.

Măsura este luată de autoritățile ungare întrucât în această perioadă credincioșii catolici și ortodocși sărbătoresc Rusaliile.

În această perioadă, traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale, mai spune Poliția de Frontieră.

FOTO Renault Koleos a fost lansat pe piața din Europa, cu două motoare diesel, de 1.6 și 2.0 litri CITEȘTE ȘI FOTO Renault Koleos a fost lansat pe piața din Europa, cu două motoare diesel, de 1.6 și 2.0 litri

Sursa citată mai precizează că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru  automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ ( redirecționarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la granița comună).

viewscnt
Afla mai multe despre
vacanta de rusalii
restrictii de circulatie
ungaria