Restricții de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului în Piața George Enescu

Restricții de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului în Piața George Enescu
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2017

Polițiștii au impus mai multe restricții de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului în Piața George Enescu, manifestare la care organizatorii estimează că vor participa 30.000 de persoane. În unele zone restricțiile au intrat în vigoare, în altele urmând a fi valabile de duminică după-amiază.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Duminică, începând cu orele 19:00, în Piața George Enescu din Capitală, va avea loc ”Revelionul 2017-2018”, eveniment la care organizatorul estimează că vor participa aproximativ 30.000 de persoane, scrie News.ro.

Pentru buna organizare, circulația rutieră este deja restricționată pe str. Benjamin Franklin, între Calea Victoriei și str. Nicolae Golescu, zona urmând a rămâne închisă până în 02.01.2018, orele 09:00.

CFR Călători anunță reduceri de până la 56% la călătoriile cu \ CITEȘTE ȘI CFR Călători anunță reduceri de până la 56% la călătoriile cu "Trenurile Zăpezii", în ianuarie și februarie

De asemenea, va fi restricționat traficul pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și str. Ion Câmpineanu, pe str. Știrbei Vodă, între str. Luterană și Calea Victoriei, dar și pe străzile George Enescu, Episcopiei, C-tin Esarcu, Dem I. Dobrescu și C. A. Rosetti.

Potrivit polițiștilor, duminică, restricțiile se vor face gradual, în funcție de afluența publicului spectator, începând cu ora 17.00. Deschiderea traficului se va realiza în 1 ianuarie 2018, după ora 05:00.

Brigada Rutieră recomandă următoarele rute ocolitoare: Piața Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii sau Piața Victoriei – Str. Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței.

viewscnt
Afla mai multe despre
restrictii circulatie
revelion
piata george enescu