Rolls-Royce vrea să oprească activitatea diviziei aerospațiale civile timp de două săptămâni, pentru a face economii, pe fondul pandemiei de coronavirus

Rolls-Royce vrea să oprească activitatea diviziei aerospațiale civile timp de două săptămâni, pentru a face economii, pe fondul pandemiei de coronavirus
scris 8 feb 2021

Compania britanică Rolls-Royce va propune oprirea activității diviziei sale aerospațiale civile timp de două săptămâni, în timpul verii, pentru a ține sub control costurile în urma impactului pandemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Producătorul de motoare de aviație a început discuțiile cu sindicatele pentru oprirea activităților și reducerea costurilor la divizia aerospațială civilă, se arată într-un comunicat al companiei.

Fiul fostului lider țărănist Ion Rațiu pierde poziția de președinte în boardul Prebet Aiud. Temeri legate de o preluare ostilă a unei companii care poate deveni beneficiar al programului de construcții de autostrăzi CITEȘTE ȘI Fiul fostului lider țărănist Ion Rațiu pierde poziția de președinte în boardul Prebet Aiud. Temeri legate de o preluare ostilă a unei companii care poate deveni beneficiar al programului de construcții de autostrăzi

”Pe măsură ce continuăm să ne gestionăm baza de costuri ca răspuns la impactul continuu al pandemiei COVID-19 asupra întregului sector al aviației comerciale, propunem o închidere operațională de două săptămâni a Civil Aerospace în timpul verii”, potrivit comunicatului.

Situația financiară a Rolls-Royce este afectată de criza COVID-19 deoarece companiile aeriene au ffost nevoite să suspende cursele în mare măsură, scrie News.ro.

Rolls-Royce a avertizat luna trecută că traficul aerian ar putea fi restricționat în acest an mai mult decât se aștepta, ceea ce va duce la creșterea ieșirilor de numerar.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls-royce
pandemie