Ryanair lansează patru rute noi din București

Ryanair lansează patru rute noi din București
scris 12 apr 2018

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață, a lansat programul Iarna 2018 București, cu patru rute noi, către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, și zboruri mai dese către Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo și Timișoara.

Ryanair își extinde astfel operațiunile din București cu 18%, urmând a transporta în plus, prin aceste noi zboruri, 1.850.000 de clienți anual.

Război aerian la Oradea: Ryanair oprește cursele spre Londra, AMD Bihor rupe contractul de promovare CITEȘTE ȘI Război aerian la Oradea: Ryanair oprește cursele spre Londra, AMD Bihor rupe contractul de promovare

Programul Ryanair Iarna 2018 București va livra:

• 4 rute noi către: Amman (2 săpt.), Marsilia (2 săpt.), Palermo (2 săpt.) și Paphos (2 săpt.)
• Mai multe zboruri către: Atena (zilnic), Londra S. (dublu zilnic), Milano B. (zilnic) și Timișoara (16 săpt.)
• 16 rute în total, incluzând: Berlin (10 săpt.), Bruxelles Charleroi (zilnic) și Roma Ciampino (12 săpt.)

Odată cu lansarea programului, compania scoate la vânzare locuri începând de la 9.99 euro pentru zboruri în aprilie și mai disponibile pentru rezervări până duminică 15 aprilie, la miezul nopții.

În prima zi de Paști, zeci de români au rămas blocați pe Aeroportul Ciampino din Roma după ce cursa Ryanair care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată.

Compania aeriană irlandeză a decis în luna februarie să închidă baza din Timișoara. Totodată, Ryanair a decis să scoată Oradea și Craiova din programul de iarnă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ryanair
zboruri bucuresti