Ryanair - pas spre oprirea grevelor

Ryanair - pas spre oprirea grevelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2018

Ryanair a anunțat semnarea acordului de recunoaștere cu sindicatul spaniol SEPLA pentru acoperirea tuturor piloților angajați direct din Spania, iar negocierile pentru un contract colectiv de muncă, sub forma legii spaniole, vor debuta în noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit companiei, prevederile legislației muncii din Spania se vor aplica piloților Ryanair "nu mai târziu" de 31 ianuarie 2019, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Accizele cresc din ianuarie, după o pauză de 2 ani. Scumpiri la carburanți, țigări, bere, electricitate. Noi date - anunțate la Profit Energy.forum CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Accizele cresc din ianuarie, după o pauză de 2 ani. Scumpiri la carburanți, țigări, bere, electricitate. Noi date - anunțate la Profit Energy.forum

Acordul urmează înțelegeri similare semnate cu SPAC în Portugalia, Balpa în Regatul Unit, ANPAC în Italia, care acoperă piloții angajați direct de Ryanair din Portugalia, Regatul Unit și Italia.

Compania aeriană low-cost Ryanair este cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață.

Piloții și însoțitorii de bord ai Ryanair sunt nemulțumiți de condițiile de muncă și de salarizare, mai multe proteste fiind declanșate din vară.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
piloti