Salonul auto de la New York, anulat din cauza riscurilor legate de varianta Delta a coronavirusului

Salonul auto de la New York, anulat din cauza riscurilor legate de varianta Delta a coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2021

Organizatorii Salonului auto de la New York au anunțat că evenimentul care urma să aibă loc în această lună a fost anulat din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 provocate de varianta Delta a coronavirusului, care este mai contagioasă, pe fondul regândirii revenirii angajaților la birouri, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul, care ar fi trebuit să se desfășoare timp de 10 zile, începând din 19 august, atrage de regulă mii de jurnaliști din toată lumea și peste 1 milion de vizitatori plătitori, scrie News.ro

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Reluarea evenimentului, care ar fi trebuit să aibă loc inițial în aprilie 2021, a fost anunțată în iunie, de către oficiali ai statului și ai orașului New York, ca un semn al ”progresului semnificativ al vaccinărilor și al reducerii durabile a cazurilor de Covid-19 și a spitalizărilor”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost anulat ”din cauza creșterii incidenței variantei Delta a Covid-19 și a mpsurilor anunțate recent de autoritățile statului și orașului pentru a opri răspândirea coronavirusului”.

Evenimentul a avut loc ultima oară în aprilie 2019 și este folosit de obicei de marii producători auto pentru prezentarea unor modele noi.

Show-ul din 2020 a fost anulat când centrul Javits, unde este organizat de obicei salonul auto, era folosit ca spital.

Organizatorii intenționează să organizeze următorul salon auto de la New York în aprilie 2022.

De regulă, salonul auto are o contribuție de peste 300 de milioane de dolari pentru economia locală, potrivit organizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
new york
salon auto