Șeful Metrorex demisionează după ce salariile mari din companie au fost criticate. "Când e criticată echipa, antrenorul trebuie să știe să facă un pas în lateral".Ministru - bogații tranziției au acaparat și subjugat pentru ei și interesele lor companii

Șeful Metrorex demisionează după ce salariile mari din companie au fost criticate. "Când e criticată echipa, antrenorul trebuie să știe să facă un pas în lateral".Ministru -  bogații tranziției au acaparat și subjugat pentru ei și interesele lor companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2021

Directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu, a solicitat Consiliului de Administrație încetarea contractului de mandat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Suntem în cadrul Consiliului de Administrație și am solicitat Consiliului de Administrație ca de comun acord să înceteze contractul de mandat. Aceasta este solicitarea, în conformitate cu prevederile specifice ale acestui contract de mandat", a declarat Gabriel Mocanu, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Întrebat dacă solicitarea sa are vreo legătură cu "războiul" izbucnit între ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, pe de o parte, și sindicatul de la Metrou și conducerea Metrorex, pe de altă parte, Mocanu a răspuns: "Eu, în general, am încercat să fiu fair-play și sportiv în viață și asta am învățat: în momentul în care este criticată echipa, antrenorul trebuie să știe să facă un pas în lateral".

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În ultima perioadă, ministrul Cătălin Drulă a criticat salariile mari din Metrorex și faptul că la finele anului 2020 a fost aprobată creșterea salariilor cu 18%, în contextul în care compania a suferit pierderi în urma pandemiei. Într-o postare pe Facebook, din 8 februarie, Drulă a scris că "unii dintre bogații tranziției au acaparat și subjugat pentru ei și interesele lor companiile statului, cum este cazul și liderilor de sindicat (cartel) de la Metrorex".

Salariile de la metrou pot fi văzute AICI
 

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
gabriel mocanu