Tarom anulează sau redirecționează cursele pe ruta București-Bruxelles până miercuri inclusiv

Tarom anulează sau redirecționează cursele pe ruta București-Bruxelles până miercuri inclusiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2016

Compania aeriană de stat Tarom a anulat sau redirecționat spre Amsterdam cursele de luni, marți și miercuri pe ruta București-Bruxelles, în condițiile în care autoritățile belgiene nu au stabilit data la care vor redeschide aeroportul Bruxelles Zaventem, după atentatele teroriste de săptămâna trecută, a anunțat, luni, compania aeriană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania care operează aeroportul Zaventem nu a stabilit încă data redeschiderii parțiale după atentate, însă va efectua marți teste pentru a determina dacă reparațiile temporare sunt satisfăcătoare pentru siguranța pasagerilor, scrie News.ro

Astfel, cursa Tarom RO373 București - Bruxelles de luni este anulată, iar pasagerii au fost reprogramati pentru zborul  RO371 București - Amsterdam de marți, a anunțat Tarom.

În schimb, cursa de marți RO371/2 București - Bruxelles și retur va fi redirecționată pe ruta București - Amsterdam și retur , cu un orar modificat.

Miercuri, zborul RO373/4 București - Bruxelles și retur este anulat, iar pasagerii vor fi reprogramați pe o cursă de  Amsterdam.

CSM a dat aviz pozitiv pentru reînvestirea procurorului-șef Codruța Kovesi la conducerea DNA CITEȘTE ȘI CSM a dat aviz pozitiv pentru reînvestirea procurorului-șef Codruța Kovesi la conducerea DNA

"Pasagerii acestor zboruri  vor putea, de asemenea,  solicita reprogramarea pentru alte zile sau destinații operate de Tarom, fără costuri suplimentare", a precizat compania, într-un comuncat. 

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecționat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marți, compania opera zilnic, în mod obișnuit, două curse dus-întors pe ruta București-Bruxelles. 

Începând de miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam.

Tarom a precizat că se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucuresti bruxelles