Taxify, concurentul Uber, introduce tariful fix în București. Pasagerii vor ști prețul cursei înainte să cheme o mașină

Taxify, concurentul Uber, introduce tariful fix în București. Pasagerii vor ști prețul cursei înainte să cheme o mașină
scris 5 dec 2018

Compania estoniană Taxify, dezvoltator al aplicației de ride-sharing omonime și concurenta Uber, introduce tariful fix în București, pentru a permite pasagerilor să cunoască prețul cursei înainte de a chema o mașină.

Prețul călătoriei este calculat în funcție de durata cursei, distanța traseului și de cererea din acel moment. Dacă este modificat din cauza schimbării condițiilor inițiale, pasagerul va fi informat despre noul tarif înainte să confirme cursa. Prețul nu se schimbă atât timp cât locul de preluare și destinația rămân la fel.

Pentru a beneficia de tariful fix, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Taxify din App Store sau Google Play.

Noul Mers al Trenurilor va intra în vigoare în 9 decembrie CITEȘTE ȘI Noul Mers al Trenurilor va intra în vigoare în 9 decembrie

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în peste 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

Taxify a deschis în această primăvară un birou în București, care servește drept centru de inginerie software. Biroul din București, situat în zona Eroilor, va fi un centru de inginerie software și are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume.

Compania are în prezent aproximativ 500 de angajați la nivel global.

Anul trecut, Taxify și-a înființat oficial subsidiară în România, condusă chiar de fondatorul și CEO-ul Markus Villig.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxify
tarif fix