Trafic restricționat pe DN 1, în Otopeni, în următoarele șapte săptămâni

Trafic restricționat pe DN 1, în Otopeni, în următoarele șapte săptămâni
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2020

Centrul Infotrafic anunță că, în următoarele șapte săptămâni, traficul este restricționat pe DN 1, în localitatea Otopeni, județul Ilfov, pentru lucrări de reparații la carosabil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Centrul Infotrafic  din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de întreținere a părții carosabile, pe sensul către Capitală al DN 1 București – Ploiești, la kilometrul 18, în zona localității Otopeni, județul Ilfov, timp de șapte săptămâni, este instituită o restricție de circulație”, a transmsi Centrul Infotrafic, scrie News.ro.

Renault repornește prima uzină de vehicule din Franța, cea în care se fabrică modelul electric Zoe CITEȘTE ȘI Renault repornește prima uzină de vehicule din Franța, cea în care se fabrică modelul electric Zoe

Astfel, până la finalizarea lucrărilor, traficul rutier este restricționat pe banda numărul unu.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor și să semnalizeze orice intenție de schimbare a benzii de circulație.

viewscnt
Afla mai multe despre
dn 1
trafic