Traficul rutier în Pasajul Unirii se închide pe ambele sensuri până luni dimineață

Traficul rutier în Pasajul Unirii se închide pe ambele sensuri până luni dimineață
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2019

Traficul rutier în Pasajul Unirii se va închide pe ambele sensuri de circulație, începând de vineri seara, de la ora 22,00, și până luni, la ora 4,00, pentru realizarea unor lucrări de întreținere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor auto să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate, să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv, scrie Agerpres.

American Airlines a suspendat pe o durată nedeterminată zborurile spre Venezuela CITEȘTE ȘI American Airlines a suspendat pe o durată nedeterminată zborurile spre Venezuela

Pietonilor li se recomandă să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare și să nu staționeze pe partea carosabilă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii