Un avion de transport marfă s-a prăbușit în Iran; 10 persoane s-ar fi aflat la bord

Un avion de transport marfă s-a prăbușit în Iran; 10 persoane s-ar fi aflat la bord
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

Un avion de transport marfă s-a prăbușit după ce pilotul a pierdut controlul aeronavei la aeroportul Karaj din Iran, scrie The Sun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform informațiilor existente până la cest moment,  10 persoane s-ar fi aflat la bordul aeronavei Boeing 707, care s-a prăbușit în timpul procedurilor de aterizare, scrie News.ro.

Imaginile arată cum fumul se ridică de pe pistă iar pompierii pot fi văzuți cum se îndreaptă spre locul incidentului.

Mercedes-Benz, marca premium cea mai vândută în lume și în 2018. Și BMW se prezintă numărul 1, pe un anumit segment CITEȘTE ȘI Mercedes-Benz, marca premium cea mai vândută în lume și în 2018. Și BMW se prezintă numărul 1, pe un anumit segment

Purtătorul de cuvânt organizației pentru aviație a Iranului, Reza Jafarzadeh, a declarat pentru postul de stat IRIB: „Avionul de marfă Boeing 707 s-a prăbușit pe pistă în timpul aterizării”.

Presa locală informează că pilotul a încercat aterizarea la Karaj, în apropierea capitalei Teheran, pentru ca apoi să piardă controlul aeronavei.

Conform agenției Fars News, avionul s-a lovit de zidurile aeroportului și apoi s-a prăbușit în apropierea unui cartier rezidențial din apropierea aeroportului. Avionul ar fi transportat carne din Kârgâzstan.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
iran