Un tribunal egiptean a ridicat ordinul de detenție împotriva navei transportatoare de containere Ever Given

Un tribunal egiptean a ridicat ordinul de detenție împotriva navei transportatoare de containere Ever Given
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2021

Un tribunal egiptean a ridicat ordinul de detenție împotriva navei transportatoare de containere Ever Given, permițându-i să plece din Canalul Suez, au declarat un avocat și mai multe surse judiciare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietarii și asigurătorii Ever Date au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu Autoritatea Canalului Suez (SCA) cu privire la despăgubirile pentru eșuarea navei și blocare traficului pe Canalul Suez, în luna martie.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Nava a fost ținută sub ordonanță judecătorească într-un lac situat  între două brațe ale canalului, de când a fost deblocată,  pe 29 martie, în timp ce SCA a solicitat despăgubiri de la proprietarul său japonez Shoei Kisen și asigurătorii săi, scrie News.ro.

Ahmed Ali, un avocat care îl reprezintă pe Shoei Kisen, a declarat că a fost informat despre decizia de ridicare a ordinului.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Nava de 400 de metri, una dintre cele mai mari nave pentru containere din lume, va fi însoțită de două remorchere și doi ghizi, au declarat surse ale Canalului Suez.

viewscnt
Afla mai multe despre
ever given
canalul suez
egipt