Vânzările Dacia au scăzut cu aproape 30% în Marea Britanie

Vânzările Dacia au scăzut cu aproape 30% în Marea Britanie
scris 5 iul 2018

Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au scăzut cu 3,5% în iunie, la 234.945 unități, pe fondul declinului modelelor diesel, a anunțat joi Asociația Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.

În topul celor mai bine vândute modele luna trecută se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Vauxhall Corsa, MINI și Volkswagen Polo, arată Agerpres.

În iunie, Dacia a vândut 2.000 de vehicule pe piața britanică, în scădere cu 29,70% față de perioada similară din 2017, când a înmatriculat 2.845 unități.

FOTO Cum va arăta viitorul Duster Coupe - prima imagine publicată de Renault. Modelul, inspirat de BMW X4, va fi vândut în Europa sub sigla Dacia. Lansarea, anunțată la Moscova CITEȘTE ȘI FOTO Cum va arăta viitorul Duster Coupe - prima imagine publicată de Renault. Modelul, inspirat de BMW X4, va fi vândut în Europa sub sigla Dacia. Lansarea, anunțată la Moscova

"Înmatriculările de mașini noi sunt în scădere în Marea Britanie, din cauza incertitudinilor legate de Brexit și a efectelor negative asupra încrederii oamenilor de afaceri și a consumatorilor", a afirmat șeful SMMT, Mike Hawes.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
marea britanie