VIDEO Autostrada de Centură a Capitalei: A început montarea secțiunii centrale a pasajului principal, peste A2

VIDEO Autostrada de Centură a Capitalei: A început montarea secțiunii centrale a pasajului principal, peste A2
scris 17 mai 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a postat imagini de la montarea primelor grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al A0 Sud peste A2, precizând că toate operațiunile de fixare pe poziție și de tratare anticorozivă a elementelor tablierului metalic urmează sa fie finalizate până la începutul lunii iunie.

"Primele grinzi ale secțiunii centrale a pasajului principal al A0 Sud peste A2 au fost montate în această noapte! Pentru punerea pe poziție a grinzilor s-a folosit o macara de 250 de tone. Secțiunea este formată din 6 perechi de grinzi metalice cu o lungime de 36 de metri și o greutate de aproximativ 40 de tone. Grinzile sunt confecționate în România de o companie românească", anunță ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, scrie News.ro

Oamenii sindicalistului Ion Rădoi de la Metrorex voiau să angajeze rakeți ca să-l lichideze pe Drulă: .„Trebuie să îl omorâm… la propriu” CITEȘTE ȘI Oamenii sindicalistului Ion Rădoi de la Metrorex voiau să angajeze rakeți ca să-l lichideze pe Drulă: .„Trebuie să îl omorâm… la propriu”

El amintește că lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16 -20 mai, timp în care circulația va fi închisă pe ambele sensuri ale A2, în intervalul orar 22.00-05.00.

Săptămâna trecută a fost montat eșafodajul necesar sprijinirii grinzilor secțiunii centrale până la fixarea definitivă a acestora pe poziție, iar în urmă cu două săptămâni au fost montate cele 24 de grinzi metalice ale celor două deschideri laterale ale pasajului.

Toate operațiunile de fixare pe poziție și de tratare anticorozivă a elementelor tablierului metalic urmează sa fie finalizate până la începutul lunii iunie, precizează ministrul.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
a2
a0