VIDEO CNAIR a închis circulația rutieră pe Autostrada Soarelui, între Cernavodă și Constanța

VIDEO CNAIR a închis circulația rutieră pe Autostrada Soarelui, între Cernavodă și Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform companiei, se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța.

Airbus și Delta Airlines au format o alianță cu Sprint și alte companii telecom pentru servicii Internet în timpul zborurilor CITEȘTE ȘI Airbus și Delta Airlines au format o alianță cu Sprint și alte companii telecom pentru servicii Internet în timpul zborurilor

"Poliția rutieră, împreună cu utilajele CNAIR, va asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat. Având în vedere că, începând cu ora 7:00, a intrat în vigoare Codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București", menționează sursa citată.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrasa soarelui inchisa
a2
cnair