VIDEO&FOTO Incidentul la metrou în stația Piața Romană - Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală

scris 24 mai 2022

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală după incendiul de la metrou care a dus la evacuarea a peste 170 de persoane, 25 având nevoie de îngrijiri medicale. Se fac verificări pentru mai multe infracțiuni.

”Cu privire la evenimentul înregistrat în data de 24.05.2022,  când un tren  a rămas blocat in tunel in zona stației de metrou  Piața Romană, sector 1,  polițiștii  Brigăzii de Politie pentru Transportul Public s-au sesizat din oficiu și desfășoară activități investigative sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, respectiv neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate in munca, nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate in muncă”, a transmis Poliția Capitalei.  

Un tren de metrou care a plecat marți dimineața din stația Piața Romană către Berceni s-a defectat, fiind degajări mari de fum. 

Mark Zuckerberg, dat în judecată în legătură cu dosarul Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg, dat în judecată în legătură cu dosarul Cambridge Analytica

Mai multe imagini în Galeria Foto (Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Sursa video: News alert

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
piata romana