General Motors a prezentat un SUV Hummer integral electric

General Motors a prezentat un SUV Hummer integral electric
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2021

General Motors a prezentat un SUV Hummer integral electric, care va intra la vânzare în 2023, la un preț de peste 110.000 de dolari, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vehiculul se va alătura unui model pickup Hummer, care va fi lansat pe piață în toamna acestui an, arată news.ro.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

”Vehiculele electrice Hummer vor fi cele mai capabile și atrăgătoare supercamionete electrice din istorie”, a declarat Duncan Aldred, vicepreședinte global al GMC, într-un comunicat.

SUV-ul electric Hummer din 2024 va avea același cuplu ca pick-up-ul, cu toate acestea se estimează că autonomia va fi cu 80,4 de kilometri mai mică, va avea 170 de cai putere mai puțin și va fi  cu o jumătate de secundă mai lent decât pick-up-ul, din cauza dimensiunii bateriei.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Autonomia SUV-ului este estimată a fi cuprinsă între 250 de mile (402 kilometri) și peste 300 de mile (482 kilometri), în funcție de model.

Vehiculul va atinge o viteză de 60 de mile pe oră (96,5 kilometri pe oră) în aproximativ 3,5 secunde. Potrivit GM, SUV-ul are până la 830 de cai putere, potrivit GM.

SUV-ul Hummer EV a debutat printr-o prezentare făcută de vedeta NBA LeBron James, în timpul meciului de baschet din cadrul NCAA, dintre Baylor Bears și Houston Cougars, transmis la CBS.

GALERIE FOTO Poliția a ieșit pe străzi pentru a verifica șoferii CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Poliția a ieșit pe străzi pentru a verifica șoferii

Prețul pentru SUV va varia de la aproximativ 80.000 de dolari pentru un model de bază, la 110.595 de dolari pentru un model special de lansare ”Ediția 1” cu un „pachet off-road extrem” disponibil.

Prețurile vor varia în funcție de autonomie, performanță și dimensiunea bateriei vehiculului.

GM a spus că va produce mai întâi celor mai scumpe variante, la începutul anului 2023, urmate de versiuni mai puțin costisitoare până în primăvara anului 2024.

FOTO Primarul Radu Mihaiu închide Clubul Bamboo: Nu ne jucăm! Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie operează fățiș în afara legii, pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara și pe noi CITEȘTE ȘI FOTO Primarul Radu Mihaiu închide Clubul Bamboo: Nu ne jucăm! Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie operează fățiș în afara legii, pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara și pe noi

Producătorul de autovehicule face rezervări pentru vehicul pe site-ul său web

 

viewscnt
Afla mai multe despre
hummer
general electric