VIDEO Încep lucrările pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei

VIDEO Încep lucrările pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei
scris 12 aug 2022

Etapa de execuție pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) începe săptămâna viitoare, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Supravegherea aeriană a șantierului, pe care o realizăm permanent în parteneriat cu INCAS, arată că, în acest moment, constructorul român are pregătite stocuri de materiale și de elemente prefabricate pentru începerea lucrărilor: grinzi poduri 428 bucăți; prefabricate podețe 320 bucăți; balast 400.000 mc; armătură 3.258 t. Lotul 2 al A0 Nord are o lungime de 19 km și traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Corbeanca, Balotești, Tunari, Dascălu, Ștefăneștii de jos, Afumați. Constructorul trebuie să finalizeze lucrările în vara anului 2024”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Continental își extinde fabrica din Sibiu pentru a produce sisteme de conducere autonomă CITEȘTE ȘI Continental își extinde fabrica din Sibiu pentru a produce sisteme de conducere autonomă

Ministrul a adăugat că pe acest lot urmează să fie construite 9 pasaje, 2 poduri ( peste râul Moștiștea și râul Pasărea), un nod rutier la intersecția cu DN1 București – Ploiești, un nod rutier la intersecția cu A3 București – Brașov, o parcare de scurtă durată, un spațiu de servicii, un centru de întreținere și control.

viewscnt
Afla mai multe despre
centură
sorin grindeanu