VIDEO O navă cu 14.000 de oi s-a răsturnat în Portul Midia

VIDEO O navă cu 14.000 de oi s-a răsturnat în Portul Midia
scris 24 nov 2019

O navă care transporta 14.000 de oi și la bordul căreia se aflau 22 de marinari s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. Persoanele aflate pe navă au fost salvate, un singur marinar având nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un șoc hipotermic.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, o navă cu 22 de membri ai echipajului, care avea la bord 14.000 de oi, s-a răsturnat duminică, în jurul prânzului, în Portul Midia, relatează News.ro

La fața locului au fost trimise o ambulanță a Serviciului Județean, o autospecială, un container multirisc și o ambarcațiune.

Sinaia, premiu pentru cea mai bună stațiune de schi din România CITEȘTE ȘI Sinaia, premiu pentru cea mai bună stațiune de schi din România

Toate persoanele aflate la bord au fost salvate, au precizat reprezentanții ISU, care au completat că una dintre acestea a suferit un șoc hipotermic, fiind preluată de ambulanță și dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Toți marinarii de la bord sunt sirieni.

viewscnt
Afla mai multe despre
nava
port
midia
oi
rasturnat