VIDEO Patru morți în urma prăbușirii unui avion de mici dimenisiuni într-un cartier rezidențial din Riverside, California

VIDEO Patru morți în urma prăbușirii unui avion de mici dimenisiuni într-un cartier rezidențial din Riverside, California
scris 28 feb 2017

Autoritățile americane au anunțat că patru persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion de mici dimenisiuni peste două locuințe dintr-un cartier rezidențial al localității Riverside, situată la aproximativ 100 de kilometri de metropola Los Angeles, transmite CNN.

Aeronava Cesna 310 s-a prăbușit la mai puțin de un kilometru de aeroportul municipal Riverside, la scurt timp după ce decolase cu destinanția San Jose. Autoritățile locale au explicat că avionul de mici dimensiuni, care avea cinci persoane la bord, s-a rupt în două după ce a lovit două locuințe din Riverside, scrie News.ro.

”Nu putem să determinăm în acest moment dacă există și victime din aceste locuințe sau toate victimele sunt din avion”, a declarat șeful departamentului de pompieri, Michael Moore. De asemenea, cel puțin o persoană de la bordul avionului de mici dimensiuni a supraviețuit tragediei aviatice. Este vorba despre o adolescentă care a căzut din avion înainte de impact și primește îngrijiri medicale la spitalul comunitar Riverside. Moore a precizat că pasagerii avionului erau originari din sudul Californiei și au participat la o compertiție de majorete din Riverside.

Potrivit primelor informații, în avion erau doi adulți și trei adolescenți, fiind vorba despre o întreagă familie. Tragedia aviatică a avut loc în jurul orei locale 16.41 (00.41 ora României).

viewscnt
Afla mai multe despre
accident avion