VIDEO Prima TV: Mașinile SH cu kilometrajul ”întinerit”

VIDEO Prima TV: Mașinile SH cu kilometrajul ”întinerit”
scris 27 nov 2021

Samsarii care aduc mașini din străinătate folosesc tot felul de manevre pentru a obține un preț mai mare. Trei din patru autoturisme second hand vândute în România au modificări în ceea ce privește rulajul. Kilometrajul „întinerit” este cea mai folosită metodă.

Profit.ro a relatat recent că o treime din mașinile SH din Germania, care ajung în România, au kilometrii dați peste cap - VEZI AICI

Specialiștii atrag atenția că această practică aduce după sine răspundere penală pentru înșelăciune și atenționează cumpărătorii să verifice mașinile înainte de achiziție, arată Prima TV.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Internetul este plin de anunțuri pentru modificarea kilometrajelor mașinilor. Un rulaj mai mic înseamnă un preț mai mare pentru cei care vând, în speciale autoturisme aduse din străinătate. Deși legislația nu este clară, proprietarii care fac astfel de manevre pot răspunde penal pentru înșelăciune.

Registrul Auto Român a pus la dispoziția celor interesați o aplicație prin care pot verifica un autoturism.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
kilometraj