VIDEO Un avion a aterizat de urgență pe o autostradă din Canada

VIDEO Un avion a aterizat de urgență pe o autostradă din Canada
scris 17 apr 2020

Un avion de de mici dimensiuni a efectuat o aterizare de urgență pe o autostradă din Quebec, Canada. Aeronava a fost nevoită să aterizeze din cauza unor probleme tehnice, iar în imaginile video surprinse de către șoferi se vede cum avionul de tipul Piper Cherokee aterizează pe autostrada cu trei benzi, printre numeroasele mașini de pe șosea în acel moment.

Pilotul a contractat prin radio secția de pompieri din orașul Quebec și a solicitat permisiunea de a ateriza pe autostradă la doar câțiva kilometri sud de Aeroportul Internațional Jean-Lesage, anunță presa canadiană.

VIDEO Iohannis: Nimeni, nicăieri în lume nu a fost pregătit pentru a face față acestei pandemii. România are încă în față un val de epidemie. Solicit autorităților să nu slăbească vigilența/ Stați acasă de sărbători! CITEȘTE ȘI VIDEO Iohannis: Nimeni, nicăieri în lume nu a fost pregătit pentru a face față acestei pandemii. România are încă în față un val de epidemie. Solicit autorităților să nu slăbească vigilența/ Stați acasă de sărbători!

Pilotul nu a fost rănit, iar traficul a fost oprit pentru mai puțin de o oră, în timp ce echipajele de urgență au escortat avionul de pe autostradă.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
aterizare
canada