Volkswagen a suspendat temporar producția unor modele diesel, din cauza unei probleme la un indicator al motorului

Volkswagen a suspendat temporar producția unor modele diesel, din cauza unei probleme la un indicator al motorului
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2018

Volkswagen a suspendat temporar producția unor automobile diesel din cauza unei probleme la un indicator de semnalizare pentru motor, a anunțat producătorul auto german, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pentru modelele Passat cu tracțiune pe față, care au fost fabricate începând cu săptămâna 45 din 2017, și Arteon, fabricate începând din săptămâna 38 din 2017, care sunt echipate cu motoare 2,0 l TDI 140 KW Euro 6 și cutii de viteză DSG, este posibil ca indicatorul pentru motor cu lumină galbenă să indice o problemă la sistemul de tratare a emisiilor, deși nu există o astfel de problemă”, se arată într-un comunicat al Volkswagen.

Compania a anunțat că a oprit producția modelelor Passat și Arteon afectate de această problemă și că anticipează că va găsi o soluție până în trimestrul patru, scrie News.ro.

Vânzările de vehicule comerciale, în creștere în UE, în luna aprilie. În România, creștere pentru vehicule ușoare, scădere pentru camioane și autobuze, în 2018 CITEȘTE ȘI Vânzările de vehicule comerciale, în creștere în UE, în luna aprilie. În România, creștere pentru vehicule ușoare, scădere pentru camioane și autobuze, în 2018

”Pentru a putea să oferim clienților cărora le-am livrat deja vehiculele o actualizare a software-ului cât mai curând posibil și pentru a putea să reluăm cât mai repede livrările vehiculelor noi afectate vom lucra intensiv pentru o măsură de remediere”, a precizat compania.

Informația a fost publicată pentru prima oară de revista germană Automobilwoche.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
diesel