Volkswagen recheamă peste 150.000 de vehicule Audi pe piața din SUA

Volkswagen recheamă peste 150.000 de vehicule Audi pe piața din SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2021

Compania germană vizează remedierea unor disfuncțiuni ale sistemelor de airbag.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Volkswagen recheamă pese 150.000 de vehicule Audi pe piața din Statele Unite, din cauza unei probleme la airbaguri, care riscă să nu se deschisă, potrivit unei informări la Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Campania de rechemări va include 153.152 de automobile Audi A3 fabricate între anii 2015-2020, între care se află modele Sedan, Etron și Cabriolet, precum și unele sedanuri S3.

CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ford elimină modelul Mondeo din gamă, din cauza vânzărilor slabe

Sistemul care detectează dacă locul pasagerului este ocupat ar putea să funcționeze greșit și să închidă airbagul, chiar dacă pasagerul se află pe scaun, potrivit companiei.

Volkswagen va scrie proprietarilor vehiculelor afectate, până pe 21 mai, și îi va contacta din nou după ce va găsi o soluție.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
sua