Wizz Air extinde perioada zborurilor suspendate

Wizz Air extinde perioada zborurilor suspendate
scris 30 apr 2020

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că mai multe rute din România rămân suspendate ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române către țările respective de destinație.

Astfel, rutele spre Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv. Totodată, redeschiderea bazei de la Timișoara este amânată pentru 15 mai.

British Airways - concedieri masive. Va renunța la peste 25% dintre angajați, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus CITEȘTE ȘI British Airways - concedieri masive. Va renunța la peste 25% dintre angajați, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
zboruri suspendate