Averea lui Elon Musk a crescut cu 11 miliarde de dolari în doar două zile

Averea lui Elon Musk a crescut cu 11 miliarde de dolari în doar două zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Averea lui Elon Musk a început să crească din nou după ce în urmă cu ceva vreme a suferit o pierdere de peste 200 de miliarde de dolari, la scurt timp după achiziționarea companiei Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În timp ce are parte de un proces de fraudă legat de postarea făcută pe Twitter în 2018, privind privatizarea Tesla Inc., averea miliardarului Elon Musk a avut parte de cea mai mare creștere din ultimele două luni. Mai exact, averea acestuia a crescut cu 10,6 miliarde de dolari în doar două zile și a ajuns la 145,2 miliarde de dolari, potrivit Știrile Protv.

PROFIT NEWS TV Daniela Șerban, președinte ARIR: La nivel de percepție și de piață s-a văzut o creștere generalizată a calității comunicării cu investitorii. Proiectul Vektor - unul de referință CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Daniela Șerban, președinte ARIR: La nivel de percepție și de piață s-a văzut o creștere generalizată a calității comunicării cu investitorii. Proiectul Vektor - unul de referință

La finalul anului 2022, Elon Musk a intrat în Cartea Recordurilor după ce a devenit prima persoană care a pierdut 200 de miliarde de dolari din avere. Astfel, celebrul om de afaceri a pierdut și statutul de cel mai bogat om din lume. Acum titlul este deținut de Bernard Arnault, un miliardar francez care conduce brandul LVMH, a cărui avere este estimată la 162 de miliarde de dolari.

Elon Musk este implicat și într-un proces de fraudă după ce în august 2018 a spus pe Twitter că „ia în considerare posibilitatea de a privatiza Tesla la 420 de dolari per acțiune".

Elon Musk mai deține 13% din acțiuni la compania producătoare de mașini electrice Tesla după ce a vândut acțiuni în valoare de 40 de miliarde de dolari pentru a achiziționa Twitter. 

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter
avere