BearingPoint, una dintre cele mai mari firme europene de consultanță în management, deschide al patrulea birou în România, la Iași

BearingPoint, una dintre cele mai mari firme europene de consultanță în management, deschide al patrulea birou în România, la Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2018

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint, printre cele mai mari din Europa, deschide cel de-al patrulea birou în România, la Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Iași, unul dintre cele mai mari orașe din România, a fost ales pentru că dispune de o universitate tehnică de prestigiu și personal calificat în domeniul IT. Inițial, BearingPoint va oferi servicii de consultanță clienților din domeniul financiar din Iași.

Ringier a cumpărat Gazeta Sporturilor CITEȘTE ȘI Ringier a cumpărat Gazeta Sporturilor

„După o prezență de 11 ani pe piața din România, BearingPoint face pasul firesc spre regiunea Moldova, unde intenționăm să ajungem la aproximativ 100 de angajați în următorii ani”, a declarat Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România și Republica Cehă.

La nivel global, rețeaua de consultanță a BearingPoint numără peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări.

Multinaționala olandeză a raportat afaceri record de 712 milioane de euro în 2017, în creștere cu 13% comparativ cu anul anterior și un profit înainte de dobânzi și taxe (EBIT) cu 18% mai mare. Compania vrea să ajungă la afaceri de 1 miliard de euro până în 2020.

În prezent, BearingPoint are birouri în 4 orașe din România: București, Sibiu, Iași și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
bearingpoint