BenefitOnline.ro: În 2017, corporatiștii români au investit de circa 5 ori mai mult în beneficii de sănătate

BenefitOnline.ro: În 2017, corporatiștii români au investit de circa 5 ori mai mult în beneficii de sănătate

FOTO: Stelian Bogza

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Bugetele de beneficii pentru angajații marilor companii din România direcționate către domeniul sănătății au crescut de aproape 5 ori anul trecut, comparativ cu 2016, pe platforma BenefitOnline.ro, majoritatea companiilor asigurând angajaților un abonament medical.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Din multitudinea de beneficii flexibile deductibile fiscal din care au ales cei peste 52.000 de angajați care au folosit platforma BenefitOnline.ro in 2017, cele din zona de sănătate (abonamente, pachete individuale sau asigurări) au avut o evoluție pozitivă față de anul precedent, de la circa 160.000 lei  în 2016 la peste 750.000 lei în 2017. Acest lucru este explicabil prin faptul că, deși majoritatea companiilor asigură angajaților un abonament medical ca beneficiu fix, angajații își fac suplimentar achiziții de servicii suplimentare (top-up-uri) de la același furnizor medical sau chiar asigurări de sănătate și pachete stomatologice care sunt mai scumpe, dar au și mai multe acoperiri suplimentare”, a declarat Stelian Bogza, Director Comercial și Co-fondator BenefitOnline.ro.

VIVO Food Bar, afacere dezvoltată de antreprenori români, a închiriat un spațiu în clădirea de birouri AFI Park 5 CITEȘTE ȘI VIVO Food Bar, afacere dezvoltată de antreprenori români, a închiriat un spațiu în clădirea de birouri AFI Park 5

Potrivit acestuia, valoarea medie lunară a unui beneficiu de sănătate plătit din bugetul companiei prin platforma de beneficii este de circa 27 lei. Atunci când angajații plătesc direct cu banii personali, valoarea medie a unui pachet de servicii medicale crește la aproximativ 107 lei. Cea mai mare sumă cheltuită de un angajat prin platforma BenefitOnline.ro pe un serviciu medical a fost de 4.950 lei, reprezentând un pachet de naștere.

BenefitOnline.ro este platforma online cu cele mai multe beneficii pentru angajați din România, oferind un sistem de gestionare individuală de către utilizatori din peste 1.300 de furnizori de beneficii. Sistemul oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor propriilor angajați.

Anul trecut, BenefitOnline.ro a administrat bugete de beneficii de circa 46 milioane lei de la peste 150 de companii ce au insumat mai mult de 52.000 de angajati.

viewscnt
Afla mai multe despre
benefitonline.ro
sanatate
abonament medical