BRD Groupe Société Générale a încheiat un acord cu Fondul European de Investiții

BRD Groupe Société Générale a încheiat un acord cu Fondul European de Investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2017

BRD Groupe Société Générale a anunțat miercuri că a încheiat un nou parteneriat cu Fondul European de Investiții (FEI), prin intermediul căruia banca își extinde gama de produse de finanțare destinate IMM-urilor din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BRD participă la Programul Inițiativa pentru IMM-uri, care are ca scop stimularea accesului la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin acordarea de credite noi în valoare totală de până la 140 milioane lei, destinate atât finanțării capitalului de lucru, cât și a proiectelor de investiții, cu garanția FEI necomisionată pentru client, în procent de 60% din valoarea creditului acordat de bancă.

Printre avantajele de care clientul beneficiază se numără dobânzile reduse față de nivelul standard, garanția FEI de 60% din valoarea fiecărei facilități de credit, experiența băncii în finanțarea și implementarea proiectelor cu surse nerambursabile naționale și europene, inclusiv prin instrumentul financiar JEREMIE.

Tudose: ANAF a început un control la două bănci; dacă sunt pe pierdere, nu riscă să intre în faliment? CITEȘTE ȘI Tudose: ANAF a început un control la două bănci; dacă sunt pe pierdere, nu riscă să intre în faliment?

Pentru a stimula competitivitatea și inovarea la nivelul IMM-urilor din România, programul își propune să sprijine și întreprinderile care îndeplinesc criteriile de eligibilitate specifice programului european ORIZONT 2020, unul dintre cele mai mari programe de cercetare și inovare ale Uniunii Europene.

BRD - Groupe Société Générale are 2,27 milioane de clienți activi și operează o rețea de 790 de unități. BRD are aproximativ 2,4 milioane de carduri valide. Activele totale ale băncii erau, la 30 iunie, de 51,54 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
fond
banci