București, o destinație atrăgătoare pentru specialiștii IT din străinătate

București, o destinație atrăgătoare pentru specialiștii IT din străinătate
scris 22 sep 2017

Salariile mari coroborate cu costurile mici ale vieții și totul pigmentat cu internet de mare viteză într-un oraș cu o rată a criminalității redusă, fac din București un veritabil El Dorado pentru specialiștii IT&C din străinătate aflați la început de carieră sau în căutarea unor noi oportunități, conform ZDNet.

Un stil de viață accesibil, reprezentanțe ale companiilor din clasamentul Fortune 500, internet la viteze "warp", locul unde să pornești un "startup" cu resurse limitate, berea ieftină, posibilitatea de a cânta într-o formație alături de alți specialiști IT&C sau siguranță, sunt doar câteva dintre motivele enumerate de autorii articolului, potrivit Agerpres.

Ilie Năstase își încearcă norocul în diplomație. Fostul tenisman este noul consul onorific al Cehiei în România; apreciez această șansă, pe care țara mea nu mi-a oferit-o! CITEȘTE ȘI Ilie Năstase își încearcă norocul în diplomație. Fostul tenisman este noul consul onorific al Cehiei în România; apreciez această șansă, pe care țara mea nu mi-a oferit-o!

Oracle, IBM, Ericsson, Microsoft, SAP, Ubisoft, Gameloft, EA, HP, Ixia sau Adobe sunt doar o parte dintre marile companii internaționale care și-au deschis birouri la București

viewscnt
Afla mai multe despre
bucuresti
it