Compania de outsourcing Optima anunță afaceri de peste 16 milioane de lei în 2017 și mizează pe dezvoltarea regională

Compania de outsourcing Optima anunță afaceri de peste 16 milioane de lei în 2017 și mizează pe dezvoltarea regională

Daniel Mereuță, director general Optima

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2018

Optima, companie de outsourcing cu capital majoritar românesc, a realizat afaceri de peste 16 milioane de lei în 2017, cu 20% mai mult decât în anul precedent, datorită accentului pus pe dezvoltarea serviciilor de vânzări, inclusiv vânzări directe. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Este al patrulea an consecutiv în care înregistrăm o creștere de 20-25%. Pentru 2018 vrem să păstrăm același ritm, chiar dacă suntem conștienți că, de la an la an, devine din ce în ce mai greu să susținem acest ritm de creștere pentru că baza de la care plecăm este din ce în ce mai mare. Chiar dacă este un plan ambitios, la finele lui 2018, , vrem să atingem pragul de 20 de milioane de lei cifră de afaceri”, spune Daniel Mereuță, director general Optima. 

VIDEO&FOTO Cel mai înalt hotel din lume, inaugurat în Dubai CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Cel mai înalt hotel din lume, inaugurat în Dubai

Un obiectiv pentru 2018 este creșterea și dezvoltarea operatiunilor din Brașov și Iași, ca și din Capitală. “Am depășit deja 300 de angajați în cele 3 birouri, numai la Iași avem deja peste 130 de angajați și vrem să ne dezvoltăm mai mult întrucât există potențial. Biroul din Brașov este cel mai nou deschis, iar pentru acesta am aplicat pentru un ajutor de stat pentru crearea a 60 noi locuri de muncă până la finele lui 2018. Pe scurt, avem 4 direcții de creștere pentru acest an: dezvoltarea colegilor noștri, cea mai importantă direcție pentru dezvoltarea unei companii, creșterea portofoliului de clienți și a serviciilor oferite si digitalizarea”, mai spune Mereuță. 

Compania Optima a fost înființată în 2010 și are sediul în București.

În prezent, în Optima activează peste 300  de angajați în centrele din București, Brașov și Iași.

Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanțe, cu o valoare anuală a finanțărilor de peste 50 de milioane de euro. Grupul Next Capital are acționariat majoritar românesc, iar minoritar fondul de investiții britanic North Bridge Capital Partners.

viewscnt
Afla mai multe despre
outsourcing
optima