Curierul american UPS numește un nou director general pentru România

Curierul american UPS numește un nou director general pentru România
scris 22 aug 2019

Curierul american UPS îl numește pe Yannick Mooijman în funcția de director general pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia, fiind responsabil de operațiunile, dezvoltarea de business și strategia UPS din cele patru țări.

El îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

Adrian Marin primește un nou mandat la Generali România Asigurare-Reasigurare, după ce a preluat și UNSAR într-un moment dificil CITEȘTE ȘI Adrian Marin primește un nou mandat la Generali România Asigurare-Reasigurare, după ce a preluat și UNSAR într-un moment dificil

UPS a intrat pe piața din România în 1990 prin intermediul unui partener de servicii și a pus bazele propriilor operațiuni în 2008. Astăzi, compania oferă servicii clienților săi prin intermediul unei rețele de trei centre, asigurând conexiuni la rețeaua globală a UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.

Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ups
yannick mooijman