Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa și aduce un manager din Raiffeisen Bank la conducerea departamentului Capital Markets

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa și aduce un manager din Raiffeisen Bank la conducerea departamentului Capital Markets

FOTO: Dana Sava

scris 11 ian 2018

Compania imobiliară Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar.

Dana Sava este licențiată în studii economice, fiind absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice din București, și a lucrat în ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima poziție ocupată fiind cea de Senior Relationship Manager.

Concediind mii de angajați în alte țări, Ericsson recrutează 100 de români pentru un hub în București CITEȘTE ȘI Concediind mii de angajați în alte țări, Ericsson recrutează 100 de români pentru un hub în București

La Raiffeisen Bank, Dana a administrat un portofoliu de active de circa 80 de milioane de euro, axându-se în principal pe imobiliare și FMCG.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. 

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, având venituri de 5 miliarde de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
raiffeisen bank
dana sava