Dezvoltatorul Alesonor investește 100 milioane euro într-un complex de 400 vile în zona de nord a Bucureștiului

Dezvoltatorul Alesonor investește 100 milioane euro într-un complex de 400 vile în zona de nord a Bucureștiului
scris 27 mar 2018

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor, cu capital grecesc, va investi 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect rezidențial situat în zona de nord a Bucureștiului.

Complexul va cuprinde circa 400 de vile.

„Având experiența dezvoltării cu succes a ansamblului rezidențial Amber Gardens în comuna Tunari,  am ales să continuăm să investim într-un proiect reprezentativ – prima suburbia verde din România, tot zona Pipera – Tunari, zona cu cel mai mare potențial de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ și ca poziționare”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.   

Dezvoltat pe o suprafață de 31 de hectare, proiectul va avea o deschidere de aproximativ 1 kilometru spre pădurea Băneasa.

Bosch își concentrează activitățile de cercetare și dezvoltare în România și investește 25 de milioane de euro într-un nou sediu, la Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Bosch își concentrează activitățile de cercetare și dezvoltare în România și investește 25 de milioane de euro într-un nou sediu, la Cluj-Napoca

Alesonor a mai dezvoltat tot în zona de nord a Capitalei proiectul de locuințe de lux Amber Gardens, dar și alte ansambluri cum sunt Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence sau Almond Tree Residence 

Alesonor a fost fondată în România în anul 2003. Compania este controlată de omul de afaceri Mordechai Solomon, care a adus pe piața locală brandul Burberry, împreună cu alți trei investitori greci.

Alesonor are un capital de investiții de aproximativ 45 milioane euro, în proiecte imobiliare și terenuri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alesonor
rezidential
constructii