Dona Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice

Dona Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice

Cezar Dumitrescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2018

Calihory Company l-a numit pe Cezar Dumitrescu ca membru în Consiliul de Administrație al Dona Marketing Grup, fiind responsabil de achizițiile farmaceutice pentru cele 327 farmacii Dona, cât și pentru produsele distribuite de DONA Logistică.   

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cezar Dumitrescu este absolvent al Facultății Montesquieu, Bordeaux, cu specializarea „Corporate Management”. După absolvire, a continuat aprofundarea în domeniul economic, urmând cursurile unui Masterat dedicat Managementului Achizițiilor, în cadrul Institutului de Management al Aprovizionării Industriale și a acumulat experiență managerială în industria reciclării și în domeniul auto.  

Grupul Dona, controlat de Calihory Company, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 230 milioane euro și o dublare a profitului față de anul precedent, ajungând la peste 300 de farmacii, dintre care 16 în sistemul de parteneriat prin franciză.

Vola.ro: Creștere de 31% la biletele de avion spre România. Românii care lucrează în străinătate își schimbă preferințele de transport când revin în țară de sărbători CITEȘTE ȘI Vola.ro: Creștere de 31% la biletele de avion spre România. Românii care lucrează în străinătate își schimbă preferințele de transport când revin în țară de sărbători

Calihory controlează Siepcofar, compania care operează lanțul de farmacii Dona - al treilea ca mărime din România, Dona Marketing Group și Dona.Logistică, divizia de logistică a grupului.

Eugen Banciu, acționar majoritar al farmaciilor Dona, este și președintele grupului Dona.

Dona este de 25 de ani pe piața farmaceutică.

viewscnt
Afla mai multe despre
dona marketing grup
cezar dumitrescu