FOTO Rompetrol a deschis 10 stații noi, inclusiv sub egida Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român

FOTO Rompetrol a deschis 10 stații noi, inclusiv sub egida Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român

Stația Zețarilor

scris 11 aug 2021

Rompetrol, companie membră a Grupului KMG International, a deschis 10 noi stații de alimentare cu carburanți, în mai multe regiuni ale țării. Două dintre acestea, stația de pe strada Zețarilor din București și cea din localitatea Lugoj, județul Timiș, au fost lansate sub egida Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR).

Acestea vor deservi zone intens circulate, atât cea din București, amplasată în zona de sud a Capitalei, dar și Lugoj 2, o stație de tranzit, aflată pe centura municipiului.

Alte 8 noi puncte de comercializare a carburanților au fost deschise, sub francize Rompetrol. Este vorba de trei stații Rompetrol Partner, în județele Alba, Prahova și Argeș, dar și cinci stații Rompetrol Express, în județele Caraș-Severin, Hunedoara, Galați, Suceava și Olt.

VIDEO Ora de Profit.ro - Ministrul Energiei: Nu tăiem nimănui curentul și gazele, dimpotrivă, vrem să-i ajutăm pe cei fără disponibilități. Am ajuns însă la situații absurde - “De ce să plătesc la timp?” CITEȘTE ȘI VIDEO Ora de Profit.ro - Ministrul Energiei: Nu tăiem nimănui curentul și gazele, dimpotrivă, vrem să-i ajutăm pe cei fără disponibilități. Am ajuns însă la situații absurde - “De ce să plătesc la timp?”

Noile stații lansate sub egida FIEKR dispun de magazine și restaurante sub brandul „hei”. De asemenea, stația nouă din județul Timiș va dispune și de capacitate de încărcare a vehiculelor electrice.

Stația Lugoj

Stația Lugoj

Prin deschiderea celor două stații sub egida FIEKR, Rompetrol susține că a creat peste 30 de noi locuri de muncă.

În prezent, Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român a dezvoltat o rețea de peste 30 de stații de carburanți care operează sub brandul Rompetrol, iar obiectivul asumat, până la finele lui 2023, este să atingă un număr de 84 de benzinării în România (achiziție și modernizare de stații existente, dar și dezvoltarea de stații noi), prin care compania afirmă vor fi create peste 1.000 de locuri de muncă, cu peste 5.000 de oameni implicați în diferite stadii de dezvoltare (design, execuție, construcție propriu-zisă) și peste 1.200 de parteneri de business.

Rompetrol Downstream operează o rețea de peste 1.000 de stații de carburanți în România, iar brandul Rompetrol este prezent și în țări precum Georgia, Bulgaria și Republica Moldova, unde funcționează, însumat, peste 240 de stații de carburanți.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
stații noi
fond de investiții
lugoj
bucurești