Franța acordă o reducere mai semnificativă la prețul combustibilului

Franța acordă o reducere mai semnificativă la prețul combustibilului
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2022

Franța a majorat plafonul privind reducerea la prețul carburanților, de la 0,18 euro pe litru la 0,30 euro pe litru, pentru a atenua povara creșterii prețurilor la pompă, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua reglementare va fi aplicată în Franța în septembrie și octombrie, în timp ce în Corsica și în alte teritorii de peste mări se va aplica un discount mai redus, a anunțat Ministerul Economiei.

VW Vehicule Comerciale investește într-un proiect solar în Spania, cu o capacitate de 74 GWh CITEȘTE ȘI VW Vehicule Comerciale investește într-un proiect solar în Spania, cu o capacitate de 74 GWh

În noiembrie și decembrie, se va aplica o reducere la prețul carburanților de 0,10 euro pe litru, măsura urmând să expire la 31 decembrie 2022, scrie Agerpres.

În încercarea de a limita impactul creșterii continue a prețurilor la energie, Guvernul de la Paris a adoptat mai multe măsuri, precum plafonarea prețului gazelor naturale, limitarea la 4% a creșterii prețului la electricitate, precum și acordarea de vouchere energetice.

Premierul Jean Castex estima că impactul acestor măsuri se ridică la peste 20 de miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
franta
combustibil