Hidroelectrica scade cu 1 ban prețul energiei pentru consumatorii casnici de la 1 ianuarie

Hidroelectrica scade cu 1 ban prețul energiei pentru consumatorii casnici de la 1 ianuarie
scris 14 dec 2020

Hidroelectrica vine cu o ofertă nouă pentru consumatorii casnici și scade prețul energiei active cu un ban, de la 0,255 lei pe kWh la 0,245 lei pe kWh pentru primul semestru al anului viitor.

"Oferim energie verde, pe care o putem furniza în orice locație din România, iar procesul de alegere a serviciilor Hidroelectrica este simplu și nu presupune întreruperi în alimentare. Mizăm pe corectitudine în relația cu clienții noștri, iar contractul pe care îl punem pe masă nu are niciun fel de costuri adiționale sau clauze ascunse. În plus, comunicarea cu compania și transmiterea documentelor se poate face online", a afirmat Bogdan Badea, președintele directoratului Hidroelectrica.

Reddit cumpără aplicația de video sharing Dubsmash, extinzându-și serviciile pe segmentul dominat de TikTok CITEȘTE ȘI Reddit cumpără aplicația de video sharing Dubsmash, extinzându-și serviciile pe segmentul dominat de TikTok

Acțiunea este ca urmare a strategiei companiei de a-și crește numărul de clienți pe zona de furnizare odată cu liberalizarea completă a pieței de energie, scrie Agerpres.

"Ne dorim să aducem energie românească în casele românilor, de la producător, direct la consumator. Suntem racordați la realitățile momentului și așteptăm cu interes deschiderea pieței de energie. Hidroelectrica a demonstrat că este o companie competitivă și că adevărata performanță se vede atunci când există piață concurențială. Avem speranțe mari pentru anul 2021 și suntem convinși că eliminarea distorsiunilor arbitrare produse de OUG 114 va avea ca efect obținerea unor prețuri corecte la electricitate, precum și stimularea investițiilor în sector", a adăugat Badea.

Compania a înființat un call center, a întărit structurile suport și infrastructura IT.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național. Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice, cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companiei includ diversificarea portofoliului de producție către zona energiei verzi și a serviciilor adiacente: înființarea/achiziționarea de parcuri eoliene onshore și offshore, fotovoltaice, producție de hidrogen, precum și dezvoltarea unei rețele de stații de încărcare a automobilelor electrice.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica
consumatori